Bugun...

"baskan-urgenc-gazi-ortaokulunda-tum-egitim-calisanlarina-bu-ulkenin-bir-vatandasi-olarak-mutesekkirim-dedi/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir İlçe milli eğitim şube müdürü Fatih TEPESU'ya veda yemeği
İlçe milli eğitim müdürlüğümüz bünyesinde 2 yıldır görev yapmakta olan şube müdürü Fatih TEPESU´nun Tokat´ın Artova ilçe..
-Nevşehirliler Destek Verin Bu Ödül Bizim Olsun
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Türkiye çapında düzenlenen "Eğitimde En İyiler" yarışmasında finale ..
ÖZEL İNSANLAR GÜNE, SABAH SPORU İLE BAŞLIYORLAR
Nevşehir’in Kıratlıoğlu Mahallesi’nde Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’n..
Fen Lisesini Kazanan Öğrenciler'den Ertekin ve Ceylan'a ziyaret.
Fen Lisesini Kazanan Öğrenciler, İlçe Kaymakamı Murat ERTEKİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN'ı Makamında Zi..
Acıgöl Belediyesi Kırtasiye Yardımlarına Başladı.
Acıgöl Belediyesi, eğitim öğretime yapmış olduğu hizmetlerin ve katkılarından biri olan ve her yıl dağıtılan ve bu yıld..
Ekici: Milli iradeden yana olan gazetecilere teşekkür ediyorum
NGC Başkanı Ekici, “Darbe girişimi sırasında ve sonrasında demokrasi ve milli iradeden yana tavır alan gazetecileri kutl..
ŞEHİT AİLELERİ BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ'NDE BULUNDU
Nevşehir Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığında bir grup şehit ailesi ile gazi Nevşehir ..
ÇİFTÇİLERİN DİKKATİNE!!
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ, Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ ilgili ola..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANIRVER’DEN SİYASİLERE VE STK’LARA MEYDANLARA İNİN ÇAĞRISI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir’de görev yapan Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek ve Vakıf tems..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKAN YARDIMCISI ARSLAN NEVŞEHİR’DE
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve 4. Bölge Koordinatörü Furkan Kemal Arslan,..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI