Bugun...

"belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/102/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/102/44" İLE İLGİLİ HABERLER

NEÜ'de ‘Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Şöleni’ Düzenledi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri ta..
TUBİTAK Kardelen Eğitim Kurumlarında Seminer Verdi
Özel Kardelen Eğitim Kurumları lise öğretmenlerine yönelik verilen seminer Prof. Dr. Mustafa BÖYÜKATA tarafından yönet..
Ürgüp Belediye Başkan'ı Fahri Yıldız Toprak Tv'ye Konuk Oldu.
Toprak TV'de Çarşamba günleri saat 22.00'da yayınlanan "Tarım ve İnsan" adlı programın yapımcısı Hamiyet Şakar, Ürgüp'te..
Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Nevşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği arasında Protokol imzalandı.
İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca onaylanan “Değerler Şehri Nevşehir” isimli projenin yürütülmesi ile i..
Acıgöl,Tatlarin İlkokulu Eğitim Öğretime Hazır
Nevşehir İl Özel İdaresi 2015 Yatırım kapsamında ,Yatırım ve İnşaat müdürlüğü kontrollüğünde Acıgöl İlçesi Tatlarin Kas..
Türk Eğitim-Sen'den Muşkara Haber'e Teşekkür Ziyaret
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, Nevşehir'de faaliyet sürdüren Muşkara Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek yayın politikası..
ÜNVER: “NEVŞEHİR,  POTANSİYEL DEĞERLERİ İLE TÜRKİYE’NİN YÜKSELEN DEVİ OLACAK”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, genel ekonomik yapısı itibariyle turizm sektörünün en önemli lokomotif güç old..
GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ BAYAN  BASKETBOL TAKIMI, BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde mücadele veren Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Ku..
Milletvekili Açıkgöz'den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı.
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mün..
CANLI HAYVAN TİCARETİ YAPAN SATICILARA EĞİTİM DÜZENLENDİ
Nevşehir'de canlı hayvan ticareti yapan satıcılara çalışma izni verilmesi ve hayvanların nakilleri sırasında refahı ve k..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI