Bugun...

"belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/106/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/106/41" İLE İLGİLİ HABERLER

20 Temmuz Okul Aile Birliği Üyeleri'nden, Başkan Ünver'e Ziyaret
20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş başkanlığında Okul Aile Birliği yöneticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ü..
Etkileşimli Teknoloji Yoluyla Fiziksel Aktivitenin Yaygınlaştırılarak Bütünsel Gelişimin Sağlanması
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Nevşehir Hacı Bek..
Gülşehir Akparti'den Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu!!
Akparti Gülşehir ilçe Teşkilat-ı ilçe Başkanı Kürşat Koç ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri Cumhur Başkanı'mız..
Gülşehir'in Alt Yapıdaki Temiz Su Sorunu Bitecek.
11.02.2016 tarihinde Gülşehir Belediyesi'nin kanalizasyon yapım bedelinin kredisi İller Bankası yönetim kurulunca onayla..
Türk Eğitim-Sen'li Öğretmenler'den Şimşek Hakkında Suç Duyurusu
Mahkeme tarafından verilen karara rağmen idareci olarak göreve iade edilmeyen Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenler Osman Şi..
ADRB Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı
Nevşehir İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Aile Dini ve Rehberlik Büroları, yeni yılın ilk çalışma toplantısını ..
Türkiye Finallerine Katılacak Kardelenli Sporcular Madalyalarını Aldı
Kardelen Eğitim Kurumları'nın minik jimnastikcileri Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar ve düzenlenen tören ile..
Tanrıver; “CHP, 7 Haziran Sonrası Türkiye’yi Kaosa Sürükleme Çabasında Olan MHP'nin Yolundadır”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Anayasa Uzlaşma Komisyonu çalışmalarının CHP’li üyelerce terk edilme..
NTSO Başkanı Parmaksız’ın İzmir ve Kocaeli Ziyaretleri.
Geçtiğimiz hafta içerisinde yoğun bir gündem geçiren GTİAŞ ve NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif PARMAKSIZ, Gümrük ve T..
Tanrıver,“Bin Yıl Sürecek Denilen 28 Şubat Süreci Demokrasi Tarihimizde Acı ile Hatırlanacak”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Türkiye’nin bir dünya devleti olma yolundaki girişimlerinin kesintiye ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI