Bugun...

"belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/11/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/11/71" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER :  “ATATÜRK’ÜN  HEDEFLERİNE ULAŞIYORUZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 77..
Taşımalı Eğitim Servis Araç Şoförlerine Seminer
Taşımalı Eğitim Servis Araç Şoförlerine Gülşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih TEPESU tarafından Seminer Verildi..
Kapadokya’da Yeni Bir Marka “Fasıl Cappadocia”
Kapadokya’nın ilk özel müzesi olan Ortahisar’da hizmet veren Özel Kapadokya Kültür Müzesi’nin yeni markası “Fasıl Cappad..
CEYLAN´dan İmam Hatip Ortaokuluna Ziyaret.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu inşaatini ziyaret etti...
AK PARTİ TEŞKİLAT BAŞKANI ATAŞ, NEVŞEHİR’E GELİYOR
AK Parti Teşkilat Başkanlığı’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Nevşehir’e teşe..
Toki Bloklarında Yeni Bir Park Daha
Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alan..
Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; Teşekkür Mesajı Yayınladı.
1 Kasım 2015 Tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerde Nevşehir milletvekilliğini 3-0 alması sebebi ile Nevşehir Akpa..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER; “TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, vatandaşların ülkemizin karşı karşıya bulunduğu sıkıntılı bir süreçte ..
Kardelen Eğitim Kurumları'na Ulusal Kalite Ödülü
Özel Kardelen Eğitim Kurumları, Uluslararası bir proje olan ve Türkiye'de de Milli Eğitim bakanlığı Yenilik ve Eğitim T..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER. “1 KASIM NEDEN ÇOK ÖNEMLİ ?”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekilliği..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI