Bugun...

"belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/24/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/24/106" İLE İLGİLİ HABERLER

Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Yılmaz, Futsal Milli Takım Seçmelerine Katılacak
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi öğrencisi ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Abdu..
Gülşehir Yeni Gençlik Merkezine Kavuşuyor
‘Ülkemizin ilk gençlik merkezlerinden birine sahip olan Gülşehir ilçemizde fiziki şartları nedeniyle sağlık hizmet verem..
AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulundan, İl Milli Eğitim Müdürü DEMİR’e Ziyaret
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe BİLGİÇ ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEM..
 Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Bilgiç ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nden Artunay'a Ziyaret.
Ak Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir il Emniyet Müdürü Mehmet Artunay..
Rektör Bağlı’dan Akademik Yükseliş Gösteren Öğretim Üyelerine Tebrik
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, akademik yükseliş gösteren öğretim üyelerini tebr..
Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Temel Eğitim Programı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) ile Sabancı Üniversitesi..
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yanar, Halkın Sorunlarına Çözüm Buluyor.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Avukat Mustafa Rauf Yanar, vatandaşların karşı karşıya kaldığı sorunların çözümü için her g..
Rektör Bağlı Eğitim-Bir-Sen İstişare Toplantısına Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi tarafından düzenle..
Mustafapaşa ve Kapadokya Turizmine Yeni Heyecan
Afet Bölgesi olarak belirlenmiş olan Ürgüp ilçemizin kapanan Mustafapaşa belediyesinin Karataş Mahallesi afet riskinin o..
Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetimi'nden Başkan Ünver'e Teşekkür Ziyareti
Kuruluşunun 20. Yılını kutlayan Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları yöneticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI