Bugun...

"belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/66/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/66/51" İLE İLGİLİ HABERLER

YENİ HATTIN DEVREYE SOKULACAK OLMASINDAN DOLAYI 3 MAHALLEDE SU KESİNTİSİNE GİDİLECEK
Nevşehir’in 350 Evler, Esentepe ve Fatih Sultan Mehmet Mahallelerini besleyen eski ana isale hattı borularının devreden ..
BAŞKAN İBRAHİM SALAŞ'TAN 19 MAYIS MESAJI
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıy..
Başkan Aktürk'den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 19 MAYIS MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayr..
YENİ ŞEBEKENİN DEVREYE GİRMESİ İLE BİRLİKTE ESKİ ASBESTLİ SU BORULARINDA ARIZALAR MEYDANA GELDİ
Nevşehir’in bazı mahallelerinde, eski asbestli içme suyu hatlarında yaşanan arızadan kaynaklı su kesintisinin giderilmes..
Ekici’den 19 Mayıs kutlama mesajı
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj ..
Rektör Aktekin’den 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor B..
“Diriliş Destanımızın İlk Adımının 101. Yılı Kutlu Olsun”
19 Mayıs 1919 tarihi diriliş destanımızın 101 yıl önce Samsun’da atılan ilk adımıdır. Bu ilk adım, Anadolu coğrafyamızda..
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadele’yi başlatmasının 101. yıl dönümü ve Gençlik ve..
TES. ŞUBE BAŞKANI URGENÇ; 19 MAYIS RUHU VE SAMSUN’A GİDEN YOL’U YAZDI.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç; 19 Mayıs Ruhu ve Samsun’a Giden Yol adlı bir makale yayımlayarak 19..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI