Bugun...

"belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/66/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/66/83" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: “19 Mayıs, Bağımsızlığımızın Şahlandığı Gündür”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Milleti’nin bağımsız ve hür yaşama azmi ve kararlılığını dünya milletlerine ..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER; “ANNELER, GÖNÜLLERİMİZİN TACIDIR”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, dünyanın en vazgeçilmez değerli varlığı annelerin, sadece yılın bir günü değil, h..
BAŞKAN ÜNVER:  “ÖZEL İNSANLARIN DAHA İYİ ŞARTLARDA TOPLUM HAYATINDAN YARARLANMASI İÇİN ORTAK ÇABA İÇİNDEYİZ’
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’de bir dizi uygulamalarla tüm özel insanların daha iyi şartlarda toplum ..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, BERAT KANDİLİNİ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Berat Kandili’nin 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının da habercisi olduğunu..
GİZLİGİDER’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
AK Parti Nevşehir Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ebubekir GİZLİGİDER Berat Kan..
NEVŞEHİR İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ BENLİ’DEN MECLİS BAŞKANI SEYİT İNCE’YE NEZAKET ZİYARETİ
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce´ye makam..
NEVŞEHİR, YENİ TOKİ BÖLGESİNDE SICAK ASFALTLAMA BAŞLIYOR
Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde oluşturulan Yeni TOKİ bölgesindeki ana yolun sıcak asfaltla düzenlenmesine y..
BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’İN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ
TRT’nin beğeni izlenen çizgi filmi Rafadan Tayfa ’nın çocuklarla canlı performans ile buluştuğu çocuk müzikali, Nevşehir..
NGC Başkanı Ekici: 23 Nisan Türk milletinin gurur günüdür
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, "Kurtuluş mücadelemizin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi´..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, “23 NİSAN BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN DEMOKRASİYE GEÇİŞ GÜNÜDÜR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI