Bugun...

"belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/68/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/68/44" İLE İLGİLİ HABERLER

AGD’den Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ekici’ye ziyaret
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Nevşehir Şube Başkanı Abdurrahim Doğru, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram..
Kadın Kolları Başkanı Bilgiç, 28 Şubat'ı Unutmadık Unutturmayacağız.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Türkiye darbeler tarihinin en utanç verici zaman ..
 İl Başkanı Yanar; Darbeleri Şiddet ve Nefretle Kınadı.
Adalet ve Klkınma Partisi Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 28 Şubat 1997 tarihinde Türkiye post modern bir darbey..
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, Hatay'da İnceleme ve Denetlemelerde Bulundu.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar GÜLER ve Hava Kuvvetleri..
Türk Eğitim-Sen’in Yeni Genel Başkanı Talip Geylan Oldu.
24-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türk Eğitim-Sen 6. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda Talip Geylan 225..
Uçhisar Belediye Başkanlığı Taşeron İşçi Listesini Açıkladı.
01/01/2018 tarihli ve 3​0288 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına D..
Kaymaklı-Mazı Arası Yeni Yol Müjdesi.
Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesi ile Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünü Nevşehir / Niğde yol hattına bağlaya..
  Memur Sen ve Eğitim Bir Sen den  Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a Ziyaret
Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İl Şube Başkanı Mustafa ÖZDEMİR ve Yardımcısı Mustafa ÇİFTCİ Gülşehir İlçe Milli Eğitim M..
Acıgöl İlçesine Bağlı Yuva ve Kozluca Köylerine Yeni Yol.
Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan Acıgöl ilçesine bağlı Yuva ve Kozluca köylerini Aksaray İli Yalma..
Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odasından Belediye Başkanı Ünver'e Nezaket Ziyareti
Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir B..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI