Bugun...

"belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/73/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/73/61" İLE İLGİLİ HABERLER

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız'dan Mesleki Yeterlilik Hakkında Bilgilendirme.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız Mesleki Yeterlilik Hakkında Açıklamalarda bulund..
Kardelen Eğitim Kurumu Öğrencileri Vadi Yürüyüşünde
Kardelen Eğitim Kurumları İngilizce öğretmenleri Joanna SOLTSIAK GÜRPINAR ve Meryem EKİCİ eşliğinde Kardelenli ortaokul..
Tanrıver; “Bağımsızlığımızın Simgesi Olan Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Hırsını Milletin İmanıyla Bütünleştiren Şairdir”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 95.yılı ve Milli Şairimiz Mehmet..
Başkan Ünver, Vali Ceylan İle Nevşehir Külliyesinde İncelemelerde Bulundu.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yapımı devam eden Nevşehir Külliyesi’ni gezdirerek, bu güne kadar gerçekleştiri..
Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Alişan KAPAKLIKAYA Nevşehirli Aileler ile Buluştu
Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA Kardelen Eğitim Kurumlarının düzenlediği muhteşem bir organizasyonla Nev..
İngilizce Dil Eğitimine Gençlerin İlgisi Artıyor
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, her yaş grubundan kişilerin sayısının..
Türkiye Yarı Finalisti Futsal Takımından Ürgüp Belediyesi'ne Ziyaret
Niğde grubunda yer alan müsabakalarda Çorum ve Gaziantep'i yenerek grup 1.si olan ve Türkiye yarı finallerine girmeye ha..
Acıgöl'de Akıllara Durgunluk Veren Yatırım.
Acıgöl ilçesine yapımına başlanan Entegre Devlet Hastanesi'nin yapım bedelini ve yatak sayısını eleştiren Türk Eğitim-Se..
Eğitimci Yazar Alişan KAPAKLIKAYA, Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Nevşehir’e Geliyor
Kardelen Eğitim Kurumları işbirliği ile Eğitimci-Yazar, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya ile Nevşehirli ..
Kuran Kursu Öğreticisi Kadınlardan Belediye Başkanı Ünver’e Ziyaret
Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kuran Kursu’nun kadın öğreticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret edere..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI