Bugun...

"belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/73/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/73/69" İLE İLGİLİ HABERLER

BELEDİYE BAŞKANI ARI, ALMANYA’DAKİ GURBETÇİLERİMİZLE BULUŞUYOR
Nevşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çeşitli projelere ilişkin inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Almanya’ya giden Beled..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI, UCLG-MEWA TOPLANTISI İÇİN İRAN’DA
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Birleşmiş Kentler ve Yerel yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-..
Başkan Çiftçi'den 21 Ekim Gazeteciler Günü Mesajı.
Başkan Çiftçi'den 21 Ekim Gazeteciler Günü Mesajı Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ,21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü..
BAŞKAN PARMAKSIZ'DAN 'DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ' MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla me..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI’NIN ‘DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı. Arı, “Toplumların haber alma hakkını eld..
Ekici’den Dünya Gazeteciler Günü mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, 21 Ek..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR, DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, ..
Anadolu Vakfı 40.yılında yeni bir eser için imza attı
Anadolu Vakfı Nevşehir’de Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yaptırıyor
KAPEM’DE 4 YENİ KURS DAHA AÇILIYOR
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’n de, 4 yeni kurs daha açılıyor. Ücretsiz olarak verilecek kurslara..
Rektör Bağlı'dan Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Öğrenci İçin Taziye Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, gece saatlerinde meydana gelen ve NEVÜ öğr..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI