Bugun...

"belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/76/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/76/68" İLE İLGİLİ HABERLER

TÜRK EĞİTİM SEN; "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE'M" DEDİ.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi bir kaç gün önce başlattığı temel gıda ve temizlik maddesi temini kampanyasını sonlandır..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN YENİ EKONOMİK TEDBİRLERLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız COVİD-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak..
Nevşehir Belediye Spordan Çanakkale Mesajı
Nevşehir Belediye spor kulüp Başkanı Esat Özaltın Çanakkale Zaferinin 105. yıldönümü ve “18 Mart Şehitleri Anma Günü” ne..
BELEDİYE EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi, aralıklarla etkili olan kar yağışı ile birlikte yollarda meydana gelebilecek buzlanma tehlikesine k..
Rektör Bağlı’dan Çanakkale Zaferi Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inc..
Ekici’den Çanakkale Zaferi mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, 18 Ma..
Dağcılar Yunus Emre’nin 700. doğum yılı dolayısıyla Hasandağı’nda zirve yapacak
Orta Anadolu da bulunan dağcılar bu yıl doğumunun 700. yılını kutlayacağımız Yunus Emre’nin anısına Hasandağın’da zirve ..
Birlik Başkanı Pınarbaşı ve Beraberindekiler, Kaymakam Öner'i Ziyaret Ettiler.
Birlik Başkanı Mehmet PINARBAŞI beraberinde Avanos Esnaf Odası Başkanı Kemal ÇELİK ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte..
TÜRK EĞİTİM SEN NEVŞEHİR ŞUBESİ ÜYELERİ “DÜNDEN BUGÜNE HAKLI DAVA-MİLLİ SENDİKA” ADLI EĞİTİM-İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi il yönetim kurulları, ilçe yönetim kurulları, okul temsilcileri, Nevü-Tes yönetim kurulu..
NEVŞEHİR BELEDİYE SPOR HAFTA SONU OYNAYACAĞI YOZGATSPOR MAÇI İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediye Spor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Yozgatspor müsabakası için hazırlıklarını sürdürüyor. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI