Bugun...

"belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/8/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/s/keywords/belediye-baskani-rasim-ari-dan-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji/8/78" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Taziye Mesajı; Milletçe Başımız Sağolsun.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü; Eğitim uçuşu sırasında F-16 tipi savaş uçağımızın kaza kırıma uğraması sebebiyle şehadet me..
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Urgenç'den Çanakkale, Son kaledir.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç Çanakkale deniz zaferi ve şehitleri anma haftası dolayısıyla Türk Eğ..
AK Parti İl Başkanı Yanar;  ''Çanakkale Başka Bir Gücün Boyunduruğunda Yaşamayı Asla Kabul Etmiyoruz Diyebilen Büyük Bir Ruhun Dışa Vuruşudur''
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin büyük Türk Milletinin, bu vatanı tarih sah..
Başkan Yıldız'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TGF Başkanı Karaca, köşe yazarlığını anlattı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Nevşehir’deki gazetecilere ve kamu kurum ve sivil top..
TGF Başkanı Karaca: BİK suçüstü yakalandı
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, “Bir kısım resmi ilanı kendi uhdesine almasıyla ilgili iddialarımızı tamamen doğrulayan..
İl Başkanı Türker, ‘Kadınlarımız değerlidir’
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, 8 Mart Dünya Kadınlar günün dolayısıyla mesaj yayınladı. Türker mesajında,..
AK Parti İl Başkanı Yanar, ''Kadınlar, Bizim Topraklarımızda Hem Toplumun Hem Ailenin Temelidir''
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Gerek kurtuluş mücadelesinde, gerekse Cumhuriyetimizin kuruluşunda en ..
Başkan Cingil'den Kadınlar Günü Mesajı
Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
2018 Yılı Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satış ve Sunum Belgesi Süre Uzatım İşlemlerine İlişkin Duyuru
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ 2018 Yılı Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satış ve Sunum Belgesi S..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI