Bugun...

"belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/rss/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/rss/6/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/rss/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/rss/6/54" İLE İLGİLİ HABERLER

ASKF Başkanı Avcı’dan Ekici’ye ziyaret
ASKF Başkanı Mustafa Avcı, NGC Başkanı Ekici’yi ziyaret etti.
Ünlüer’den NGC Başkanı Ekici’ye ziyaret
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler ..
Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı MENEKŞE’DEN Gazeteciler Günü Mesajı
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE 10 Ocak "Çalışan Gazetec..
ÜNVER, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kamuoyunun gerek ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan gelişmelerle ilgili olarak hı..
Kitap Okuma Alışkanlığının Artırılmasının Amaçlandığı Proje Başladı.
Kalkınma Bakanlığı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın, KOP Bölgesi’nde, Okuma Alışkanlığı v..
Ünver: ''2017 Yılında Nevşehir, Dev Yatırımlarla Yoluna Devam Edecek''
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların yeni yıllını tebrik etti...
Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Ünver, Basın Toplantısı İle Müjdeyi Verdi
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu(TRT) tarafından düzenlenecek 39. Uluslararası Çocuk Şenliği bu yıl Nevşehir’de gerçekleş..
Ak Partili Belediye Başkanları; Koordinasyon Toplantısında Buluştu
AK Parti Nevşehir İl Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından, Nevşehir genelinde görev yapan AK Partili Belediye Başkanla..
3 Dev Yatırım Daha: Nevşehir Spor Adası Haline Gelecek“
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir, önümüzdeki günlerde 3 dev yatırım ile ülkeye örnek bir m..
Ünver, Milletvekilleriyle Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç İle Spor Yatırımlarını Görüştü
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI