Bugun...

"belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/rss/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/rss/65/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/rss/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/rss/65/42" İLE İLGİLİ HABERLER

BAŞKAN ÜNVER : “TARİHİ YIKMIYOR, TARİHİ ORTAYA ÇIKARTIYORUZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, önceki gün bazı gazete ve internet sitelerinde Nevşehir Belediyesi’nin Osmanlı es..
PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN  10 YENİ PARK DAHA
Nevşehir’de yeşil alan oranının artırılması yönünde bugüne kadar etkin hizmetler yürüten Nevşehir Belediyesi, geçen yıl ..
HUBUBAT ÖDEMELERİ BAŞLIYOR – PANCAR ÇİFTÇİMİZE BİR MÜJDE DAHA
Akparti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada; Hububat ödemeleri 30 Ocak ile 15 Şubat 2016 Tarihl..
 BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER: “İSİMLER,ANCAK  ESERLERİYLE NESİLLER BOYU YAŞAR”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, toplum hayatında hangi meslek grubundan olursa olsun insanların ortaya koydukları..
ÜNVER: “ NEVŞEHİR’İN ZENGİN TARİHİNİ DÜNYA TURİZMİNE  KAZANDIRACAĞIZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, geçen yıl içerisinde temizleme çalışmalarına başlanılan dünyanın en büyük yeraltı..
Nevşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Söyleşi Ve Kitap İmza Günü
Gazeteci Yazar Ressam Osman Aytekin Nevşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yazarlık ve Türk dili ..
YAZAR OSMAN AYTEKİN’İNDEN YENİ BİR KİTAP
Nevşehir Derinkuyu doğumlu Gazeteci Yazar ve Ressam Osman Aytekin’in Roza Çocuk Yayınları arasında “Bir Kış Günü” isimli..
Kalp Hastası Selin’e, Ünver Sahip Çıktı
Nevşehir’de doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan 16 yaşındaki Selin Kaynar’a, ameliyat olması için Nevşehir Belediye Başk..
Gülşehir Eski Belediye Binası Satılığa Çıktı.
Gülşehir'e uzun yıllar Belediye Binası Olarak Hizmet veren Gülşehir Belediyesi'ne ait Bina satılığa çıktı.
Ürgüp Belediyesi'nden İmam Hatip Lisesine Kitap Desteği
Ürgüp İmam Hatip Lisesi 11-B sınıfı öğrencisinin İlçe genelindeki kompozisyon yarışmasındaki başarısı nedeniyle Belediye..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI