Bugun...

"belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/rss/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/rss/9/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/rss/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/rss/9/23" İLE İLGİLİ HABERLER

Derinkuyu Ocak Başkanı dünya evine girdi
Derinkuyu Ülkü Ocakları Onur Karataş, Hamiyet ve Fuat Yolalan’ın biricik kızları Kevser Yolalan ile hayatlarını birleşti..
DAHA TEMİZ BİR NEVŞEHİR İÇİN MAHALLELERDEKİ TEMİZLİK KAMPANYASI VE HİZMET SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR
Nevşehir’i temizlik konusunda da Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri yapma hedefiyle Belediye Başkanı Rasim Arı’nın baş..
Başkan Ömer Ay’dan Nevşehir Belediye spora destek
Nevşehir İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da Play-Off maçları oynayacak Nevşehir Bel..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR;  “ASIRLAR GEÇSEDE 15 TEMMUZ GECESİ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIĞI DA HAİNLERİN İHANETİ DE UNUTULMAYACAK”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “15 Temmuz gecesi, büyük Türk milletinin evlatları, söz konusu vata..
NTSO BAŞKANI M. ARİF PARMAKSIZ'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nede..
Nevşehir Belediye Spor ’da play-off hazırlıkları devam ediyor
TFF 3. Lig’den 2. Lig’e yükselebilmek için play-off maçlarına çıkacak olan Nevşehir Belediye Spor Kulübü hazırlıklarını,..
Nevşehir'de 5 Kişiye Koronavirüs Teşhisi Konuldu
Nevşehir'de 13 Temmuz 2020 tarihi itibariyle 5 kişiye daha korona virüs teşhisi konuldu.
Avanos Belediye Başkanı İbaş’dan Vali Aktaş’a Veda Ziyareti
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Nevşehir Valiliği görevini yürüten ve son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile N..
Rektör Aktekin’den Sınavlara Hazırlanan Öğrencilere Kitap Hediyesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite kütüphanesinde sınavlara hazır..
Nevşehir'de 3 Kişiye Daha Koronavirüs Teşhisi Konuldu
Nevşehir'de 3 Kişiye Daha Koronavirüs teşhisi konulurken toplam tedavi gören sayısı 11 oldu.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI