Bugun...

"belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/33/rss/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/33/rss/55" İLE İLGİLİ HABERLER

 İl Defterdarı Taş, Başkan Ünver’i Ziyaret Etti.
Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş beraberindeki bir heyet ile birlikte 29. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehi..
Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odasından Belediye Başkanı Ünver'e Nezaket Ziyareti
Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir B..
“Zeytin Dalı Harekâtı'nın 30. ncu Gününde 19 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi.
“Zeytin Dalı Harekâtı''nın başlamasının 30. gününde 19 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu daha etkisiz hale ge..
 Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Bilgiç ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nden Artunay'a Ziyaret.
Ak Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir il Emniyet Müdürü Mehmet Artunay..
Bilgisayar Eğitimi Daha Yaygın Hale Geliyor
Günümüzde eğitimin en vazgeçilmez temel unsuru olarak da değerlendirilen bilgisayar kullanımını daha geniş kitlelerin de..
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yanar, Halkın Sorunlarına Çözüm Buluyor.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Avukat Mustafa Rauf Yanar, vatandaşların karşı karşıya kaldığı sorunların çözümü için her g..
Kaymakam TEKİN,''KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI''na katıldı.
Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN, İlçe Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayırsever Vatandaşl..
Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetimi'nden Başkan Ünver'e Teşekkür Ziyareti
Kuruluşunun 20. Yılını kutlayan Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları yöneticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ..
TÜGVA Nevşehir Kurslarına Bir Yenisini Daha Ekledi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliği, İşaret Dili eğitimlerine başlıyor.
Acıgöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adıgüzel'den Başkan Ertaş'a Ziyaret
Acıgöl Belediyesi Kültür Merkezinde 31.01.2018 Tarihinde yapılan, Acıgöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seç..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI