Bugun...

"belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/61/rss/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/s/keywords/belediye-baskani-unver-den-tarihe-isik-tutan-bir-kitap-daha/61/rss/63" İLE İLGİLİ HABERLER

REKTÖR BAĞLI'DAN BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER'E İADE-İ ZİYARET
Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan ..
BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER , OYUNU KULLANDI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için gerçekleştirilen Referandum için oyunu Güze..
ÜNVER, TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ NEVŞEHİR ŞUBE YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş ve yönetim kurulu ü..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER; “TÜM HEMŞERİLERİMİ SANDIĞA, MİLLETİN İRADESİNE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında..
AK PARTİ SEÇİM İŞLERİ BAŞKANI AVŞAR; “SEÇMEN BİLGİ KAĞIDI OLMADAN DA OY KULLANILABİLECEK”
AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini öngören Anayasa değişikliğine i..
GİZLİGİDER VE ÜNVER ESNAF VE SANATKARLARLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, esnaf ve sanatkarlarla bir ..
ÜNVER MİLLETVEKİLLERİYLE SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgü..
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır,
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır, birlik ve beraberlik içinde #CumhurbaskanlığıSistemi ne #TekYürekEVE..
BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER, MİLLETVEKİLLERİYLE PAZAR ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk ile birlikte P..
Ekici, Nevşehir’e 2 unvan daha kazandırdı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Denetleme Kurulu üyeliğinden sonra i..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI