Bugun...

"belediye-baskani-unver-in-cocuklara-bayram-hediyesi/s/keywords/belediye-baskani-unver-in-cocuklara-bayram-hediyesi/62/s/keywords/belediye-baskani-unver-in-cocuklara-bayram-hediyesi/s/keywords/belediye-baskani-unver-in-cocuklara-bayram-hediyesi/62/10" İLE İLGİLİ HABERLER

Ünlüer’den NGC Başkanı Ekici’ye ziyaret
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler ..
Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı MENEKŞE’DEN Gazeteciler Günü Mesajı
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE 10 Ocak "Çalışan Gazetec..
ÜNVER, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kamuoyunun gerek ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan gelişmelerle ilgili olarak hı..
Ünver: ''2017 Yılında Nevşehir, Dev Yatırımlarla Yoluna Devam Edecek''
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların yeni yıllını tebrik etti...
Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Ünver, Basın Toplantısı İle Müjdeyi Verdi
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu(TRT) tarafından düzenlenecek 39. Uluslararası Çocuk Şenliği bu yıl Nevşehir’de gerçekleş..
Ak Partili Belediye Başkanları; Koordinasyon Toplantısında Buluştu
AK Parti Nevşehir İl Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından, Nevşehir genelinde görev yapan AK Partili Belediye Başkanla..
Ünver, Milletvekilleriyle Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç İle Spor Yatırımlarını Görüştü
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay..
Nevşehir Belediyesi Hizmet Birim Müdürlerine İlk Yardımcı Eğitimi Veriliyor
Nevşehir Belediyesi hizmet birimlerinin müdürlerine yönelik olarak, İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında İlk Yardımcı Eğit..
Nevşehirde Engelli Çocuklara Hipoterapi (Atla Terapi) Yapılıyor
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Nevşehir İl Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı işb..
Ünver’den Kayseri’deki Saldırıya Tepki “Hainler Emellerine Ulaşamayacaklar”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kayseri’de çarşı iznine çıkan er ve erbaşları taşıyan otobüse yapılan saldırıyı, ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI