Bugun...

"bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/13/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/13/13/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

‘Dünya Sinologlar Konseyi’ne Davet Edilen İlk Türk Akademisyen Öğretim Üyesi Dr. Ceylan, Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi, Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Çin Dili ve Ed..
Rektör Aktekin, Bilim ve Teknoloji Tutkunlarını “STEM & Makers Fest/Expo”ya Davet Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) düzenleyici paydaşı olduğu bilim ve teknoloji festivali STEM & Makers Fest..
MİLLİ TEKNOLOJİ YILDIZLARININ SINAV HEYECANI…
İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; DENEYAP Uygulama Sınavının Nevşehir’in de dahil olduğu 4..
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: -408 BİN VATANDAŞIMIZ TRENLERLE SEYAHAT ETTİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kurban Bayramı tatilinde 408 bin vatandaşın trenlerle seyahat ettiğini ..
DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYESİ BAŞVURULARI İÇİN YARIN (31 MAYIS 2022 ) SON GÜN!!
31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek başvurular öncesinde İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünce okullarda “Deneyap Teknoloj..
BİLİM SANAT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ, TÜBİTAK YARIŞMASI’NDA KAYAŞEHİR PROJELERİ İLE NEVŞEHİR’İ TEMSİL EDİYOR
Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Kayseri’de düzenlenen TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma ..
TES NEVŞEHİR ÜST KURUL DELEGELERİ ATA’YI ZİYARET ETTİ.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi genel merkez delegeleri Tes. Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, başkan yardımcısı Memi..
Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST Başlıyor.
Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknolo..
Vali İnci Sezer Becel ve NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Kapadokya Kız Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Genç..
Gazeteciler Türkiye Barolar Birliğini ziyaret etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu heyeti, yeni seçilen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ve Yönetimini ziyaret ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI