Bugun...

"bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/15/iletisim/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı KARAMAN ve beraberindeki heyet Başkan ÖRDÜ' yü makamında ziyaret etti.
Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı Metin KARAMAN ve beraberindeki heyet Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları B..
NEVŞEHİRSPOR YÖNETİMİ BAŞKAN PARMAKSIZ’I ZİYARET ETTİ
Nevşehirspor Gençlik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Salih Dirikoç, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevş..
Göreve Dönen Müdür Uğur'a Teşekkür Etti
2014 yılında görevden alınan Türk Eğitim-Sen üyesi bir müdürün daha görevine iade edilmesi sendikada yüzlerin gülmesine ..
Açıkgöz; ''İş Adamlarımızı Yatırıma Davet Ediyorum''
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, İstanbul' da Nevşehirli iş adamları ile isti..
Ürgüp Belediyesi tarafından Ramazana Veda İftar Sofrasına Davet
Ürgüp Belediyesi tarafından Ürgüp Cumhuriyet Meydanında 2017 yılı Ramazan ayının 28. orucu tutulacak olan 23 Haziran Cum..
FENER RUM PATRİĞİ BARTHOLOMEOS VALİ AKTAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Fener Rum Patriği Bartholomeos, Nevşehir’in Ürgüp İlçesi'ne bağlı Mustafapaşa Köyü'ndeki Konstantin Eleni Kilisesi'nde y..
Rektör Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, Kavak Beldesini Ziyaret Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, Nevşehir merkeze bağlı Kavak Beldesini ziyaret et..
UCLG-MEWA GENEL SEKRETERİ DUMAN, ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Genel Sekreteri Mehmet Duman, N..
MEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ EROL UÇMAZBAŞ,ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.(MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret..
Eğrikuyu Köyü'nden Ahmet Taş Vefat Etti
Gülşehir İlçesi Eğrikuyu köyü sakinlerinden Ahmet Taş Vefat Etti
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI