Bugun...

"bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/15/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/15/10/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

AHİKA 2020 Yılı Teknik Destek Programını İlan Etti
Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) 2020 Yılı Teknik Destek Programı, 01.09.2020 tarihi itibarıyla ilan edildi. Program kapsa..
Vali Becel, İl Özel İdaresini Ziyaret Etti
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel kurum ziyaretleri kapsamında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini ziyaret ederek çalışm..
Kaymakam Kavanoz, Sanayi Sitesinde Esnafları Ziyaret Etti.
Gülşehir Kaymakamı Ahmet KAVANOZ, Gülşehir Sanayi Sitesinde faaliyette bulunan esnafları ziyaret etti.
Başkan Türker’den Kapadokya’ya davet
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, periler diyarı Kapadokya bölgesine yerli ve yabancı turistleri davet etti. ..
Vali Aktaş; Nevşehir'de Kamu Görevlilerini, Çalıştıkları Yerde Ziyaret Etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş; Nevşehir'in huzuru ve güvenliği, can ve mal emniyeti ile vatandaşlarımızın sağlığı için ça..
NEVŞEHİR SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRLÜĞÜ SANAYİ İŞLETMELERİNE UYARI VE BİLGİLENDİRME
Küresel ölçekte yaşanan Covid-19 salgın riski nedeniyle 6948 Sayılı Sanayi Sicil Kanunu gereği her yıl Nisan ayı sonuna ..
AHİKA, COVID-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programını İlan Etti
COVID-19 salgını ile mücadeleye katkı sağlamak ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik acil çözüm sunan projeleri ..
BİK Ortak Manşet Çağrısı İçin Basına Teşekkür Etti
Basın İlan Kurumu (BİK), COVID-19 virüs salgınına karşı mücadelede üzerine düşen görevi tüm zorluklara rağmen yerine get..
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKAN YARDIMCISI SAYIN DÖNMEZ’DEN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir’de düzenlenecek olan programlara katılmak üzere ilimize teşrif eden Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın ..
Nevşehir Dernekler Federasyonu, Başkan İbaş’ı ziyaret etti.
Nevşehir Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğurlu ve beraberindeki heyet, Avanos Belediye Başkanı Cela..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI