Bugun...

"bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/25/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/25/4/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

Yabancı Misafirler İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN´ı  Ziyaret Etti
Erasmus Projesi Kapsamında ülkemize gelen yabancı misafirler İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN´ı ziyaret ettiler. ..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den ''Kudüs'e Davet Mesajı"
AK Parti Nevşehir Milletvekili Sn Mustafa AÇIKGÖZ'' ün ''Kudüs'e Davet'' adı altında bir mesaj yayınladı.
AHİKA 2017 Yılı Teknik Destek Programı Tanıtım Toplantıları Kırıkkale’de Devam Etti
Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından 04.07.2017 tarihinde ilan edilen ve Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde il..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ BOKSÖRLERİNDEN CANSU ÇAKIR, MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımı boksörlerinden Cansu Çakır, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı t..
Azerbaycan Milletvekili Paşayeva, Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti
Azerbaycan Milletvekili ve Türkiye-Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Vekili Ganire Paşayeva, İlimiz Val..
Uğur, Aday Öğrencileri Üniversitemize Davet Etti
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, üniversite tercihi yapacak öğrencileri Nevşehir Üniversitesi'ni terc..
Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı KARAMAN ve beraberindeki heyet Başkan ÖRDÜ' yü makamında ziyaret etti.
Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı Metin KARAMAN ve beraberindeki heyet Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları B..
NEVŞEHİRSPOR YÖNETİMİ BAŞKAN PARMAKSIZ’I ZİYARET ETTİ
Nevşehirspor Gençlik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Salih Dirikoç, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevş..
Göreve Dönen Müdür Uğur'a Teşekkür Etti
2014 yılında görevden alınan Türk Eğitim-Sen üyesi bir müdürün daha görevine iade edilmesi sendikada yüzlerin gülmesine ..
Açıkgöz; ''İş Adamlarımızı Yatırıma Davet Ediyorum''
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, İstanbul' da Nevşehirli iş adamları ile isti..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI