Bugun...

"bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/9/rss/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/s/keywords/bilim-ve-teknoloji-tutkunlarini-stem---makers-fest-expo-ya-davet-etti/9/rss/13" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ VE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI HEYETİ, BAŞKAN ARI'YI TEBRİK ETTİ
AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı A..
AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Nevşehirli Vatandaşların Kandilini Tebrik Etti
AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Miraç Kandil’ini tebrik ederek, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar g..
SEÇEN,HEMŞEHRİLERİNE MESAJ İLE VEDA ETTİ
31 Mart 2019 Pazar günü görev süresi sona erecek olan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hemşehrilerine duygu dolu ..
GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI YERLİKAYA ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Nevşehir’de bulunan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, AK Parti Nevşehir heyeti ile birlikte esnafları iş..
NGC yönetimi Başkan Yıldız´ı ziyaret etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici ve yön..
PFORZHEİM HİLDA GYMNASİUM OKULU ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ, NEVŞEHİR BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Nevşehir Belediyesi’nin Almanya’daki kardeş keti Pforzheim şehrindeki Hilda Gymnasium Okulu’ndan 13 öğretmen ve öğrenci,..
Bakan Pekcan, Nevşehir'de Esnafları Ziyaret Etti
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Nevşehir'de esnafları ziyaret ederek, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti ..
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’dan “İslam’da Bilim ve Teknik” Konulu Konferans
"2018/6 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" ile 2019 yılı "Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı" olarak ilan edilmesi nedeniyle Ulu..
Rasim Arı, tüm Nevşehirlileri maça davet etti
Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesporlu futbol..
Başkan Arısoy, Bir İşçi Çalışanını Daha Ekmeğinden Etti.
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, geldiği günden bu yana İşçi çıkartmalarına devam ediyor.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI