Bugun...

"bitki-koruma-urunleri-bayilik-sinavi-muracaatlari-devam-ediyor/s/keywords/bitki-koruma-urunleri-bayilik-sinavi-muracaatlari-devam-ediyor/19" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ve ÖSYM İl Koordinatörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Yükseköğretim Kur..
Eğrikuyu Köyü 30 Günlük Ramazan İftarı, Bayram Sabahı İkramı ile Son Buldu.
Gülşehir İlçesine bağlı Eğrikuyu köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen ve 30 gün süren Ramazan iftar yemeği Bayram ..
Nevşehir İl Özel İdaresi Köylerdeki Çalışmalarına Devam Ediyor.
Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı ekipler Merkez ve İlçelere bağlı sorumluluk alanlarındaki köylerde çalışmalara aralıksı..
BİLİM SANAT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ, TÜBİTAK YARIŞMASI’NDA KAYAŞEHİR PROJELERİ İLE NEVŞEHİR’İ TEMSİL EDİYOR
Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Kayseri’de düzenlenen TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma ..
Nevşehir ve İlçelerinde Uyuşturucu İle Mücadele Aralıksız Devam Ediyor.
Nevşehir ve İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri sorumluluk sahasında yaptığı çalışmalar ile uyuşturucu ile mücadele çalış..
Nevşehir İl Özel İdaresi Ekipleri Köylere Hizmet Sunmaya Devam Ediyor!!!
Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri; Gülşehir İlçesine Bağlı Eğrikuyu Köy..
İl Özel İdaresi, Sorumluluk Alanındaki Çalışmalarına Devam Ediyor.
Nevşehiri İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Nevşehir İl genelinde meydana gelen yoğun k..
Jandarma Ekipleri Uyuşturucu ile Mücadelesine Devam Ediyor.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler düzenledikleri operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele ..
Uyuşturucu ile Mücadele Aralıksız Devam Ediyor..
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında icra edilen 2 farklı faal..
Avanos Belediyesi karla mücadeleye aralıksız devam ediyor.
Avanos ’da etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda sıkıntıların yaşanmaması için Avanos Belediyesi ekipleri çalışmalar..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI