Bugun...

"deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/15/iletisim/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/15/iletisim/3" İLE İLGİLİ HABERLER

NGC Başkanı Ekici, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Denetim Kurulu Üyesi ve Türk Dünyası ..
 19 Ekim ''Muhtarlar Günü'' Gülşehir'de Resmi Tören ile kutlandı.
19 EKİM 2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2015/11 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile 19 EKİM tarihin..
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğüne karşı Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçe..
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bir dizi etkinlikle kutlanacak
Terör elebaşı Fetullah Gülen’in, Türk askeri üniforması kılığına soktuğu teröristleri tarafından gerçekleştirilen hain d..
GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA, 25 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
Nevşehir’de, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek geleneksel bayramlaşma, Ramazan Bayramının birinci günü olan 25 Hazi..
Dünya Yoga Günü’ Akmerkez’de kutlanacak
Dünyanın her yerinde 21 Haziran tarihinde kutlanan ‘Dünya Yoga Günü’, Adnan Çabuk Yoga Vakfı ve Hindistan Başkonsolosluğ..
Kaymakam Tekin'den Şehit Annelerine ''Anneler Günü'' Ziyareti.
Anneler günü münasebetiyle, Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN İlçemize bağlı köylerde ikamet eden şehit annelerini anneler..
Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Konferans Düzenlendi
Nevşehir İl Müftülüğünce düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar ..
Yeşilli Köyünde Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Düzenlendi.
Gülşehir e bağlı yeşilli köyünde Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum gününü kutlamak amacıyla program düzenlendi...
PARMAKSIZ’DAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlad..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI