Bugun...

"deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/15/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/15/2/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/15/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/15/2/9" İLE İLGİLİ HABERLER

Ekici 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Ekici, bir mesaj yayımlayarak meslektaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü ku..
Ekici’den Öğretmenler Günü mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici Öğretm..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mes..
Ekici’den Dünya Gazeteciler Günü mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 21 Ek..
Gazeteci Can Taşkın'ın Acı Günü
TİGAD Nevşehir İl Başkanı, CT HABER Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Can Taşkın'ın Babası Ali Taşkın Vefat Etti...
Nevşehir’de ‘19 Eylül Gaziler Günü’ Anma Programı Düzenlendi
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e ‘Mareşal’ rütbesi ile ‘Gazi’ unvanının verilişinin 102. yıldönü..
Bayram Ekici’nin mutlu günü İrem ve Mustafa dünya evine girdi
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici'nin kı..
Rektör Aktekin’den ‘30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’ Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı..
Deprem Mağduru Belinay’ a Doğum Günü Sürprizi
Nevşehir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, depremzede çocuk Belinay’a doğum günü sürprizi yaptılar.
Deprem Bölgelerine Gönderilmek üzere Konteynır Hazırlanıyor.
Depremden etkilenen illerimize gönderilmek üzere Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencile..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI