Bugun...

"deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/16/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/16/13/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/16/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/16/13/8" İLE İLGİLİ HABERLER

GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA, 25 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
Nevşehir’de, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek geleneksel bayramlaşma, Ramazan Bayramının birinci günü olan 25 Hazi..
Dünya Yoga Günü’ Akmerkez’de kutlanacak
Dünyanın her yerinde 21 Haziran tarihinde kutlanan ‘Dünya Yoga Günü’, Adnan Çabuk Yoga Vakfı ve Hindistan Başkonsolosluğ..
Kaymakam Tekin'den Şehit Annelerine ''Anneler Günü'' Ziyareti.
Anneler günü münasebetiyle, Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN İlçemize bağlı köylerde ikamet eden şehit annelerini anneler..
Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Konferans Düzenlendi
Nevşehir İl Müftülüğünce düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar ..
Yeşilli Köyünde Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Düzenlendi.
Gülşehir e bağlı yeşilli köyünde Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum gününü kutlamak amacıyla program düzenlendi...
PARMAKSIZ’DAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlad..
Gizligider'den 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle bir mesaj yay..
ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 102.YILDÖNÜMÜ VE ŞEHİTLER GÜNÜ TÖRENLERLE KUTLANDI
Türk tarihinde destanlaşan en büyük zaferlerden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü ve Şehitler Günü ..
GİZLİGİDER'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI.
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider; Bugün, Türk Milletinin ulusal savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkal..
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl Dönümü
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ’ ün 18 Mart Şehitleri Anma Günü v..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI