Bugun...

"deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/22/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/22/21/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/22/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/22/21/16" İLE İLGİLİ HABERLER

BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ..
Ekici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 10 Oc..
Vali İnci Sezer Becel’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı:
10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın ..
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Töreni Düzenlendi
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 83. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Nevş..
Vali İnci Sezer Becel’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Kurtuluş Savaşını zafere ulaştıran eşsiz komutan ve dünya tarihine damga vurmuş olan Ga..
BAŞKAN PARMAKSIZ’IN ‘21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yayınladığı mesajında;“Demokratik bir ülkenin ..
Ekici’den Dünya Gazeteciler Günü mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 21 Ek..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Mesajı
Toplumlar, ancak ortak değerlerini korudukları ve geliştirebildikleri oranda ‘başarılı toplum’ niteliğine haiz olabilmek..
KOP’un Yenilikçi Projesi Tarla Günü Etkinliğiyle Tanıtıldı
Suyun her bir damlasının bile son derece kıymetli olduğu günümüzde KOP İdaresi tarafından KOP Eylem Planına alınan ve de..
Vali İnci Sezer Becel’in Anneler Günü Mesajı
Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir meta ile ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Tarifi imkânsız ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI