Bugun...

"deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/25/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/25/11/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/25/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/s/keywords/deprem-magduru-belinay-a-dogum-gunu-surprizi/25/11/12" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA AREFE GÜNÜ
Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.
Avanos'ta "Tiyatro Günü" Gerçekleştirildi
Yaşar Kemal’in yazdığı Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu ‘nun hazırladığı” “İnce Memed” isimli tiyatro oyunu Amfi Tiyatro..
Açıkgöz, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Ankara’daki anma programlarına katıldı.
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açık..
PEDALLAR, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ İÇİN DÖNÜYOR
15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün orga..
Ak Gençlikten Başkan Çiftçi'ye Doğum Günü Sürprizi.
Ak Parti Gülşehir ilçe Gençlik Kolları yönetimi ve üyesi gençler, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'ye Doğum günü s..
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çiftçi'den Anneler Günü Mesajı.
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, Annelerin hoşgörü, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağını olduğun..
Başkan Ömer Eren’den 3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajı
3 Mayıs’ın Türk gençliğinin mücadele azmi, milli varlığa ve değerlere sahip çıkma bilinci, Türk milliyetçiliğinin siyasi..
TUBİTAK TEYDEB Destekleri Tanıtım Günü Gerçekleştirildi
Nevşehir ilinde AR-GE potansiyelinin artırılmasına yönelik olarak Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği etkinlikleri kapsamın..
Songül Aktaş, Anneler Günü Yemeğine Katıldı
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şubenin düzenlemiş olduğu, An..
RASİM ARI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAKİ 21 GÜNÜ ANLATTI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirterek: “İnşallah bu şe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI