Bugun...

"derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/s/keywords/derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/2/s/keywords/derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/s/keywords/derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/2/32" İLE İLGİLİ HABERLER

Ekici: Milli iradeden yana olan gazetecilere teşekkür ediyorum
NGC Başkanı Ekici, “Darbe girişimi sırasında ve sonrasında demokrasi ve milli iradeden yana tavır alan gazetecileri kutl..
TANRIVER’DEN GAZETECİLERE ÖZEL TEŞEKKÜR
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir’in her konuda gür sesi olan basın mensuplarının, darbe girişi..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, açıklamasında; “15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirilen darbe girişimine ..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden Prof. Dr. Zeynep Aslan’a Teşekkür Belgesi
NGC Başkanı Ekici, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan’ı makamında ziy..
ŞEHİT AİLELERİ BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ'NDE BULUNDU
Nevşehir Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığında bir grup şehit ailesi ile gazi Nevşehir ..
FETÖ Soruşturmasında 1 polis ve infaz koruma Memuru Tutuklandı.
FETÖ Soruşturması Kapsamında 1 polis ve infaz koruma memuru tutuklanarak ceza evine gönderilirken 5 kişi ise adli kontro..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN NEVŞEHİRSPOR’A BÜYÜK DESTEK
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 2016-2017 Bölgesel Amatör Lig(BAL)’inde mücadele verecek Nevşehirspor Kulübüne de..
Nevşehir, Mustafa Yıldızdoğan İle Coştu
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızan FETÖ Paralel Devlet Yapılanması(fETO/PDY) mensuplarınca 15 Temmuz günü gerçekleştirilen..
Belediye Başkanı Ünver’in Çağrısı Yankı Buldu
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in okul servis araçlarıyla şehir içi yolcu taşımacılığı yapan işletmelerin şehit v..
Olağanüstü Din Şûrası, sonuç bildirgesiyle sona erdi… GÖRÜNTÜLÜ HABER
Diyanet İşleri Başkanlığının çağrısıyla Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığının, Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ’nün darbe g..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI