Bugun...

"derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/s/keywords/derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/2/s/keywords/derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/s/keywords/derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/2/48" İLE İLGİLİ HABERLER

TANRIVER; “15 Temmuz Akşamı Cumhurbaşkanımızın Tarihi Çağrısını İleten Basının Kahramanlığını ve Gücünü Tüm Dünya Görmüştür”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, şeffaf ve demokratik bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan birinin..
Milletvekili Açıkgöz; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun
TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi AK PARTİ Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü m..
SALTIK, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü Kutladı
Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ömer Durmuş SALTIK 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle bir m..
ÜNVER, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kamuoyunun gerek ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan gelişmelerle ilgili olarak hı..
09 OCAK 2017 Pazartesi Nevşehir ve İlçelerinde Okullar Tatil edildi.
Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre İl Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu karar gereğince;
İlçe Değerlendirme Toplantısı Derinkuyu İlçesi'nde Yapıldı
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen deneme ve seviye tespit sınavının ikinci ilçe değerlendirme topl..
Uğur'dan Derinkuyu Kaymakamına Hoşgeldin Ziyareti
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Derinkuyu Kaymakamı'nı ziyaret ederek, hay..
Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Ünver, Basın Toplantısı İle Müjdeyi Verdi
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu(TRT) tarafından düzenlenecek 39. Uluslararası Çocuk Şenliği bu yıl Nevşehir’de gerçekleş..
Serdar TUNCER 3 Ocak Salı Günü ''Şiirlerle Osmanlı'' Programına katılmak üzere Nevşehir'e Geliyor.
Türk televizyon programcısı ve şair Serdar Tuncer 03 Ocak 2017 Salı Günü Kapadokya Kültür Merkezinde Saat 19.00'da gerçe..
10 ARALIK DÜNYA İNSAN HALLARI GÜNÜ KUTLANDI
Nevşehir’de İl ve İlçe İnsan Haklan Kurullarının Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları Hakkında Yönetmeliğin 19. maddesi ve..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI