Bugun...

"derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/s/keywords/derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/31/s/keywords/derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/s/keywords/derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/31/48" İLE İLGİLİ HABERLER

Tanrıver; “CHP, 7 Haziran Sonrası Türkiye’yi Kaosa Sürükleme Çabasında Olan MHP'nin Yolundadır”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Anayasa Uzlaşma Komisyonu çalışmalarının CHP’li üyelerce terk edilme..
NTSO Başkanı Parmaksız’ın İzmir ve Kocaeli Ziyaretleri.
Geçtiğimiz hafta içerisinde yoğun bir gündem geçiren GTİAŞ ve NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif PARMAKSIZ, Gümrük ve T..
Tanrıver,“Bin Yıl Sürecek Denilen 28 Şubat Süreci Demokrasi Tarihimizde Acı ile Hatırlanacak”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Türkiye’nin bir dünya devleti olma yolundaki girişimlerinin kesintiye ..
ÜNVER: “Kültür Turizmini Kongre Turizmi ile Taçlandırabiliriz”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sahip olduğu birikimleri ile sadece Türkiye’de değil, dünya turizminde ciddi pota..
Kapalı Pazar Yerinde Sona Gelindi..
Caddelerde ve sokak aralarında kurulan pazarların yerini, daha modern ve insanları rahatsız etmeyecek kapalı pazar yeri ..
İl Defterdarı Ercoşman, Belediye Başkanı Ünver’i ziyaret etti.
Nevşehir İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, 26. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan..
NGC Başkanı Bayram Ekici, Teşekkür Mesajı Yayınladı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Gazetec..
50. Başkanlar Konseyi İçin Bir Araya Geldiler Gazeteciler, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği 50. Başkanlar Konseyi Nevşeh..
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel MENEKŞE'den Terör Mesajı
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE son günlerde yaşanan hain terör saldırılarına yönel..
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Cemiyet Başkanlarından Rektör Kılıç’a Ziyaret
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen ’50. Başkanlar Konseyi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI