Bugun...

"derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/s/keywords/derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/43/s/keywords/derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/s/keywords/derinkuyu-ocak-baskani-dunya-evine-girdi/43/60" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER : 15 TEMMUZ DEMOKRASİ TARİHİNİN EN KUTLU DİRENİŞLERİNDEN BİRİSİ’
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “15 Temmuz 2016 gecesi aziz milletimiz verdiği varoluş mücadelesi ile ..
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver: “15 Temmuz, Darbeye Karşı Milli Şahlanışın Simgesi Olmuştur”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ)’nün asker elbisesi giymiş hainlerince gerçekleştiri..
BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’DEN AVRUPA 3. GÜNEŞ’E ÖDÜL
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da Dünya Boks Birliği(AIBA) tarafından düzenlenen A..
Kaymakam Tekin'den Şehit Semih Turgut'un Baba Evine Ziyaret.
Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN, Gümüşkent Köyünde ikamet eden Şehit Semih TURGUT'un Baba evine ziyaret gerçekleştirdi...
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, NEVŞEHİR HALKININ BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli ..
İstanbullular tüm dünyayla birlikte yoga yaptı
Dünyanın her yerinde 21 Haziran tarihinde kutlanan ‘Uluslararası Yoga Günü’, Adnan Çabuk Yoga Vakfı ve Hindistan Başkons..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER: “BAYRAMLAR, SEVGİ, DOSTLUK VE SEVİNÇ GÜNLERİMİZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların karşılıklı yardımlaşma ve dostlukların arttığı, toplumun sevinç ve mu..
Dünya Yoga Günü’ Akmerkez’de kutlanacak
Dünyanın her yerinde 21 Haziran tarihinde kutlanan ‘Dünya Yoga Günü’, Adnan Çabuk Yoga Vakfı ve Hindistan Başkonsolosluğ..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: “Bin Aydan Daha Kıymetli Olan Kadir Gecesinin Feyz Ve Bereketinden Yararlanalım”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her yönü ile sapkınlığa düşen insanlığa, Alemlerin yaratıcı yüce Rabbimiz tarafın..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN KADİR GECESİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramaz..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI