Bugun...

"deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/2/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/2/56/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/2/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/2/56/29" İLE İLGİLİ HABERLER

Birlik Vakfı Gör-Bir başkanı ve yöneticilerini ağırladı
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yöneticiler..
Birlik Başkanı ÖRDÜ Basın Bayramını Yayınladığı Mesajla Kutladı.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı hakkında bir k..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, BASIN BAYRAMI VE GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, basının, iletişimin temel taşlarından ve demokrasinin işlemesini s..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER : 15 TEMMUZ DEMOKRASİ TARİHİNİN EN KUTLU DİRENİŞLERİNDEN BİRİSİ’
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “15 Temmuz 2016 gecesi aziz milletimiz verdiği varoluş mücadelesi ile ..
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver: “15 Temmuz, Darbeye Karşı Milli Şahlanışın Simgesi Olmuştur”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ)’nün asker elbisesi giymiş hainlerince gerçekleştiri..
BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’DEN AVRUPA 3. GÜNEŞ’E ÖDÜL
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da Dünya Boks Birliği(AIBA) tarafından düzenlenen A..
Avanos ilçe Parklarındaki Oyun Grupları Yenileniyor
Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahalle parklarında bulunan çocuk oyun grupları yenileniyor. ..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, NEVŞEHİR HALKININ BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli ..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER: “BAYRAMLAR, SEVGİ, DOSTLUK VE SEVİNÇ GÜNLERİMİZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların karşılıklı yardımlaşma ve dostlukların arttığı, toplumun sevinç ve mu..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: “Bin Aydan Daha Kıymetli Olan Kadir Gecesinin Feyz Ve Bereketinden Yararlanalım”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her yönü ile sapkınlığa düşen insanlığa, Alemlerin yaratıcı yüce Rabbimiz tarafın..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI