Bugun...

"deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/52/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/52/15/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/52/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/s/keywords/deva-partisi-merkez-ilce-baskani-cimen/52/15/21" İLE İLGİLİ HABERLER

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı'nda Görev Dağılımı Yapıldı.
29 Şubat 2016 da Genel Merkez Tarafından atanan yönetim ilk Toplantısını yaparak, Görev dağılımı gerçekleştirdi...
Gülşehir TES İstişare Toplantısı Düzenledi
Türk Eğitim-Sen Gülşehir İlçe Temsilciliği, Gülşehir'de görev yapan üyelerimiz ile bir istişare toplantısı gerçekleştire..
Nevşehir'de Eğitim Hizmetleri Semineri Düzenlendi
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından yürütülen eğitim hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla..
Hükümet Çocuklarımıza Öksüz Muamelesi Yapıyor
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, üniversite okuyan Türk öğrencilere geri ödemeli 400 TL yardım verili..
Uçhisar Kültür ve Eğitim Merkezi, kadınlara yönelik eğitimlere start verdi.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan tarafından Uçhisarlı bayanlarla kurulan Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nde..
Şehircilik Projesi Çalışması İçin Nevşehir’i Seçtiler.
44 öğrencinin katıldığı Şehircilik Projesi çalışması için bir süreden beri Nevşehir’de bulunan Gazi Üniversitesi Mimarlı..
Gülşehir CHP İlçe Teşkilatı'ndan Gülşehir AKP İlçe Teşkilatına Sert Tepki.
Gülşehir AKP İlçe Başkanı Kürşat Koç ve AKP ilçe yönetim kurulu üyeleri'nin Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’a hakaret et..
 Nevşehir İl Başkanlığına İlhan KAYA Atandı. Basın Açıklaması :
29 Şubat 2016 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Nevşehir İl Teşkilatı kurucu meclis başkanlı..
20 Temmuz Okul Aile Birliği Üyeleri'nden, Başkan Ünver'e Ziyaret
20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş başkanlığında Okul Aile Birliği yöneticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ü..
Gülşehir Akparti'den Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu!!
Akparti Gülşehir ilçe Teşkilat-ı ilçe Başkanı Kürşat Koç ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri Cumhur Başkanı'mız..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI