Bugun...

"diyanet-isleri-baskani-prof-dr-ali-erbas-nevsehir-belediyesi-nde/s/keywords/diyanet-isleri-baskani-prof-dr-ali-erbas-nevsehir-belediyesi-nde/168/s/keywords/diyanet-isleri-baskani-prof-dr-ali-erbas-nevsehir-belediyesi-nde/s/keywords/diyanet-isleri-baskani-prof-dr-ali-erbas-nevsehir-belediyesi-nde/168/179" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SU KESİNTİSİ UYARISI
İçme suyu şebeke hatlarında meydana gelen arıza nedeniyle Nevşehir’in bazı mahallelerinde gün içerisinde su kesintisi ya..
BELEDİYE BAŞKANI ARI, ALMANYA’DAKİ GURBETÇİLERİMİZLE BULUŞUYOR
Nevşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çeşitli projelere ilişkin inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Almanya’ya giden Beled..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI, UCLG-MEWA TOPLANTISI İÇİN İRAN’DA
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Birleşmiş Kentler ve Yerel yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-..
NEVŞEHİR’DE KURUMSALLAŞMA VE AİLE ANAYASASI PANELİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde, TOBB Nevşehir Genç Girişimciler Kurulu tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı’n..
Diyanet-Sen Gaziantep Heyetinden Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Gaziantep Şube Başkanı ve beraberindeki heyet Nevşehir Hacı..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI’NIN ‘DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı. Arı, “Toplumların haber alma hakkını eld..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR, DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, ..
NEVŞEHİR’DE METRUK BİNALAR YIKILIYOR
Nevşehir’de vatandaşların can güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan ..
Prof. Dr. Ali Meydan “Toplumculuk” anlattı
2019-2020 Tabtuk Emre Eğitim Yılı kapsamında planlanan "9 Işık'ın Aydınlığında 9 ders" seminer programının dördüncü haft..
Nevşehir Belediyesi Tarafından Mevlid-i Şerif ve Zafer Programı
Nevşehir Belediyesi tarafından Aziz Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif, Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçikleri..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI