Bugun...

"dost-sohbetlerinin-bu-haftaki-konusu-insan-ve-goc-oldu/s/keywords/dost-sohbetlerinin-bu-haftaki-konusu-insan-ve-goc-oldu/10/s/keywords/dost-sohbetlerinin-bu-haftaki-konusu-insan-ve-goc-oldu/s/keywords/dost-sohbetlerinin-bu-haftaki-konusu-insan-ve-goc-oldu/10/3" İLE İLGİLİ HABERLER

Şiir Yarışmasında, Rabia ERTÜRK Türkiye İkincisi Oldu.
Benim Yetim Kardeşim Şiir Yarışmasında Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Rabia ERTÜRK Türkiye İkincisi Oldu..
Şehit Ateşi Derinkuyu İlçesi'ne Düştü.
Mardin Nusaybin ilçesi'nde terörist unsurlar ile Güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada Derinkuyulu Astsubay Selçuk..
Kardelen Eğitim Kurumları TUBİTAK Projesiyle Türkiye birinciliği yolunda.
TUBİTAK tarafından düzenlenen ortaöğretim araştırma projeleri Kayseri bölge yarışmasında ilimizi temsil eden Kardelen Eğ..
Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca geleneksel olarak düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu 7. fotoğraf yarışmasında der..
Gülşehir Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Ceyhan, Oldu.
Gülşehir Adliyesi'nde uzun yıllardır görev alan Bülent Ceyhan, Görev yükseltme sınavı'nda Elde ettiği başarı ile Gülşehi..
22 Mart Dünya Su Günü Su ve İstihdam Resim Yarışması Başarısı
DSİ 12. Bölge Müdürlüğünün düzenlediği 22 Mart Dünya Su Günü Su ve İstihdam konulu resim yarışmasında Kavak Ortaokulu Öğ..
 Şehit Ateşi Hacıbektaş'a Düştü!! SON DAKİKA... SON DAKİKA
Şırnak İline bağlı idil ilçesi'nde Teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan Astsubay Mehmet Uygun Şehit Oldu...
Gülşehir'de ''Hava Kalitesi Eğitimi'' Semineri Düzenlendi.
Hava kirliliğinin çevre ve insan sağlığı üzerindeki zararlı etkilerini önlemek ve azaltmak amacıyla Nevşehir Çevre ve Şe..
 Jandarma Uçhisarlı Kadınlara, Aile içi Şiddet Bilgilendirmesi Yaptı
Uçhisar Belediyesi ve Göreme Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen aile içi şiddet ve ailenin korunması k..
 YILDIZ KIZ-ERKEK FUTSAL MÜSABAKALARI İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Okullar Arası Futsal Yıldız Erkekler ve Kızlar M..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI