Bugun...

"egitim-fakultesini-ziyaret-etti/s/keywords/egitim-fakultesini-ziyaret-etti/4/s/keywords/egitim-fakultesini-ziyaret-etti/s/keywords/egitim-fakultesini-ziyaret-etti/4/55" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir İlçe milli eğitim şube müdürü Fatih TEPESU'ya veda yemeği
İlçe milli eğitim müdürlüğümüz bünyesinde 2 yıldır görev yapmakta olan şube müdürü Fatih TEPESU´nun Tokat´ın Artova ilçe..
-Nevşehirliler Destek Verin Bu Ödül Bizim Olsun
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Türkiye çapında düzenlenen "Eğitimde En İyiler" yarışmasında finale ..
ÖZEL İNSANLAR GÜNE, SABAH SPORU İLE BAŞLIYORLAR
Nevşehir’in Kıratlıoğlu Mahallesi’nde Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’n..
Fen Lisesini Kazanan Öğrenciler'den Ertekin ve Ceylan'a ziyaret.
Fen Lisesini Kazanan Öğrenciler, İlçe Kaymakamı Murat ERTEKİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN'ı Makamında Zi..
Acıgöl Belediyesi Kırtasiye Yardımlarına Başladı.
Acıgöl Belediyesi, eğitim öğretime yapmış olduğu hizmetlerin ve katkılarından biri olan ve her yıl dağıtılan ve bu yıld..
TÜGVA’DAN AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’E ZİYARET
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Başkanı Hüsamettin Ellilaltı ve yürütme kurulu üyeleri, AK Parti Nevşehir İl B..
TANRIVER’DEN GAZETECİLERE ÖZEL TEŞEKKÜR
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir’in her konuda gür sesi olan basın mensuplarının, darbe girişi..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden Prof. Dr. Zeynep Aslan’a Teşekkür Belgesi
NGC Başkanı Ekici, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan’ı makamında ziy..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKAN YARDIMCISI ARSLAN NEVŞEHİR’DE
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve 4. Bölge Koordinatörü Furkan Kemal Arslan,..
Burası Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor
Eğitim öğretimde Nevşehir’in Lider ve İlk Özel Eğitim Kurumu Kardelen Eğitim Kurumları Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyo..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI