Bugun...

"ekici-den-15-temmuz-mesaji/s/keywords/ekici-den-15-temmuz-mesaji/1/s/keywords/ekici-den-15-temmuz-mesaji/s/keywords/ekici-den-15-temmuz-mesaji/1/28" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Peygamber Efendimizin yaşayışı, hadisi şerifleri ve O’nun sünnetleri sayesinde ..
Vatanına Bayrağına Sahip Çıkan Aziz Türk Milletini TÜRK LİRASI’na Sahip Çıkmaya Davet Ediyoruz.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyet NGC Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ekici, Türk Lirasının döviz karşısında değer kaybetmesi n..
"Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması" 3. Yılında 15 Temmuz Şehitlerine mektup yarışmasıyla devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Etkinlikler ve Sosyal Faaliyetler Daire Başkanlığı..
Ekici'den kınama; Güvenlik terörüne kimse dur demiyor
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Özel güvenlik görevlileri yetkilerini ve görevlerini aşarak gazeteci..
Demokrasinin Vazgeçilmez İlkesi: Gazetecilik
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici yayınladığı mesajla meslekt..
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Anlamlı Ziyaret
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dern..
NEVŞEHİR ANADOLU LİSESİ’NDEN DUYGULANDIRAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI
Nevşehir Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anma progr..
Ekici: 30 Ağustos sömürgeci heveslere karşı büyük bir darbedir
NGC Başkanı Ekici, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “30 Ağustos, tarihi boyunca karşılaştığı tüm..
Ekici: Milli iradeden yana olan gazetecilere teşekkür ediyorum
NGC Başkanı Ekici, “Darbe girişimi sırasında ve sonrasında demokrasi ve milli iradeden yana tavır alan gazetecileri kutl..
SPOR AİLESİNDEN ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİRİN KABRİNE ZİYARET
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile birlikte 15 Temmuz'daki darbe girişimi sıra..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI