Bugun...

"ekici-den-tugva-ya-ziyaret/s/keywords/ekici-den-tugva-ya-ziyaret/25/s/keywords/ekici-den-tugva-ya-ziyaret/s/keywords/ekici-den-tugva-ya-ziyaret/25/28" İLE İLGİLİ HABERLER

Jandarma Komutanı Yiğit’ten NGC’ye ziyaret
Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla Nevşehi..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden Arı’ya ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret etti. ..
Belde Belediye Başkanlarından Vali Aktaş'a Ziyaret
Belde belediye başkanlarından oluşan heyet, Vali Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Ak Parti’den Başkan Süslü’ye Ziyaret
AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Ataş ve AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ..
ORYANTİRİNG FEDERASYONU BAŞKANI AKYÜZ’DEN BELEDİYE BAŞKANI ARI’YA ZİYARET
Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz ve federasyon genel sekreteri Mahir Irmak, Nevşehir Belediye Başkanı..
TBMM BAŞKANI ŞENTOP’A ZİYARET
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına seçilen Sayın Prof..
Kardelen Koleji Öğrencileri Başkan Süslü’yü Ziyaret etti
Kardelen Koleji 3. Sınıf öğrencileri Yerel yönetimlerin iş ve işleyişleri hakkında bilgi almak için Uçhisar Belediye Baş..
JANDARMA GENEL KOMUTANINDAN ZİYARET
Nevşehir’deki birliği ziyaret ve denetlemek amacıyla İlimize teşrif eden, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, ..
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET
Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, Nevşehir Valisi İlha..
ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ARI’YI MUTLU EDEN ZİYARET
Nevşehir’de faaliyet gösteren özel bir bakımevinde eğitim gören 4-5 yaş grubundaki çocuklar Belediye Başkanı Rasim Arı’y..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI