Bugun...

"emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/20/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/20/18/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/20/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/20/18/31" İLE İLGİLİ HABERLER

754 Konut  İçin Kura Çekimi 11 Mart Cuma Günü Yapılacak.
Nevşehir Belediyesi’nin projelendirerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile hayata geçirdiği Nevşehir Kal..
Tanrıver, “Nevşehirimizin ve Milletimizin Başı Sağolsun”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralana..
 Şehit Ateşi Hacıbektaş'a Düştü!! SON DAKİKA... SON DAKİKA
Şırnak İline bağlı idil ilçesi'nde Teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan Astsubay Mehmet Uygun Şehit Oldu...
Nevşehir'de Eğitim Hizmetleri Semineri Düzenlendi
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından yürütülen eğitim hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla..
Hac Kuraları Çekildi…
Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan 1 milyon 760 bin hacı adayının ayla..
Uçhisar Belediyesi, yeşil alan çalışmalarına başladı.
Uçhisar Belediyesi park, bahçe ve refüjlerde yeşil alan çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan Uçhi..
 Jandarma Uçhisarlı Kadınlara, Aile içi Şiddet Bilgilendirmesi Yaptı
Uçhisar Belediyesi ve Göreme Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen aile içi şiddet ve ailenin korunması k..
Ürgüp, Dağıstanlı Sokak Düzenlemesi İçin Anket Yapıldı
Ürgüp İlçesi şehir merkezinde bulunan Dağıstanlı Sokağın yeniden düzenlenmesi için Fen İşleri Müdürlüğü tarafından anket..
 YILDIZ KIZ-ERKEK FUTSAL MÜSABAKALARI İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Okullar Arası Futsal Yıldız Erkekler ve Kızlar M..
50. Başkanlar Konseyi İçin Bir Araya Geldiler Gazeteciler, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği 50. Başkanlar Konseyi Nevşeh..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI