Bugun...

"emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/29/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/29/1/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/29/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/29/1/5" İLE İLGİLİ HABERLER

 Ünver:  “ Regaip Kandili Tüm İnananlar İçin  Hayırlara Vesile Olsun”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Regaib Kandili’nin tüm inananlar ..
Göreme’de temizlik kampanyası Gerçekleştirildi.
Göreme beldesinde düzenlenen temizlik kampanyasında vadilerde bulunan atıklar temizlendi.
Şehit Ateşi Derinkuyu İlçesi'ne Düştü.
Mardin Nusaybin ilçesi'nde terörist unsurlar ile Güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada Derinkuyulu Astsubay Selçuk..
Aile Hekimi Doktorlar Sağlık Çalışanlarına Uygulanan Şiddeti Protesto Etti.
Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) üyesi doktorlar, sağlık çalışanlarına uygulanan şiddeti protesto etmek içi..
Uluslararası Kapadokya Oryantiring Yarışları Göreme'de Başladı
Türkiye Oryantiring Federasyonu, 2016 faaliyet programında yer alan Bisikletli Oryantiring Dünya Serisi 2. Ayak ve Türki..
Birlik Başkanı İsmail Ördü'den Taziye Mesajı
Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ördü şehit edilen polis memuru Emre Fıstıkek..
AK Parti İl Başkanı Tanrıver,  “Milletimizin ve Nevşehirimizin Başı Sağolsun”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit ..
"Dernekler ve Üst Kuruluşları için Proje Yardımları" Programı
İçişleri Bakanlığının 2010 yılında başlattığı "Dernekler ve Üst Kuruluşları için Proje Yardımları" Programı için, 2016 y..
Kardelen Eğitim Kurumları TUBİTAK Projesiyle Türkiye birinciliği yolunda.
TUBİTAK tarafından düzenlenen ortaöğretim araştırma projeleri Kayseri bölge yarışmasında ilimizi temsil eden Kardelen Eğ..
Gülşehir Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Ceyhan, Oldu.
Gülşehir Adliyesi'nde uzun yıllardır görev alan Bülent Ceyhan, Görev yükseltme sınavı'nda Elde ettiği başarı ile Gülşehi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI