Bugun...

"emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/3/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/3/19/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/3/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/3/19/12" İLE İLGİLİ HABERLER

Şehit ve Gazi Aileleri İçin İftar Yemeği Düzenlendi.
Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Sosyal Tesisle..
Vali Aktaş, Afrin Gazisi Didinmez'in Misafiri Oldu
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı Gazisi Zeki..
TOKİ KONUTLARI İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından vatandaşlara müjdelenen 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Nevşeh..
NEVŞEHİR’DE 110 BİN KİŞİ İÇİN 110 BİN AĞAÇ DİKİMİNE BAŞLANDI
Nevşehir'de başlatılan ve kentte yaşayan 110 bin kişi için 110 bin ağaç dikilmesi hedeflenen proje kapsamında ilk ağaçla..
Kapadokya Üniversitesi TÜRKÜNİB Üyesi Oldu
Kapadokya Üniversitesi Kazakistan’da gerçekleştirilen Türk Konseyi Türk Üniversiteler Birliği (TÜRKÜNİB) 4. Genel Kurulu..
Göreme Belediyesi "Destinasyon Yönetimi" ve "Kalite" Konulu Seminer Düzenledi
Göreme’de turizmcilere yönelik “Destinasyon Yönetimi” ve “Kalite" başlıkları adı altında bilgilendirme toplantısı düzenl..
HAYVAN KASABASI İÇİN İHALE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın seçimlerden önce açıkladığı 50 dev projeden biri olan ‘Hayvan Kasabası’ imzalana..
NEVŞEHİR’DEKİ 110 BİN KİŞİ İÇİN 110 BİN AĞAÇ DİKİLECEK
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye’ye örnek olacak bir uygulamaya daha imza atarak şehirde yaşayan 110 bin kiş..
NEVÜ Öğrencileri 23 Nisan'da Çocukların Mutluluklarına Ortak Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Tarih ve Kültür Topluluğu (TAKUT) mensupları, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik v..
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’den 23 Nisan mesajı
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI