Bugun...

"emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/31/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/31/5/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/31/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/31/5/22" İLE İLGİLİ HABERLER

ŞEHİT FİLİSTİNLİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
İsrail askerlerinin saldırısı sonucu şehit olan Filistinliler için Merkez Kurşunlu Camii’nde öğle namazının ardından gıy..
AK PARTİ’DE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN TEMAYÜL YAPILDI
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca, Nevşehir Belediye Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı. ..
Zeytin Dalı Harekâtında” Mücadele Eden Kahraman Ordumuzun Zaferi İçin Dualar Yapıldı.
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından organize edilen ve geleneksel olarak sürdürülen Sabah Namazı Gençlik Buluşması ve Hatim..
Başkan Parmaksız’dan Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör ör..
Avanos’un Kazları İçin Kuluçka Hazırlığı
Avanos Belediyesi ekipleri tarafından yaklaşmakta olan bahar mevsimi için ilçe genelinde hazırlıklar yapılmaya başlandı...
Mühendislik Mimarlık Fakültesi Akademik Performansta 1. Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tar..
Türk Eğitim-Sen’in Yeni Genel Başkanı Talip Geylan Oldu.
24-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türk Eğitim-Sen 6. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda Talip Geylan 225..
300 Başa Kadar Damızlık Koyun İçin Ön Başvurular Başladı
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü V. Gürol ÇETİN, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulamaya k..
Hasan Sait K.'nın Organları 5 Hastaya Umut Oldu.
Nevşehir de iki gün önce Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilen 61 yaşındaki Hasan Sait K. burada yapılan ilk müdahal..
Hayırsever Tek’ten ‘Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ İçin Arazi Bağışı
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK)’ün onayı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine bağlı olarak, Nevşehir’in Ac..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI