Bugun...

"emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/32/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/32/32/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/32/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/32/32/27" İLE İLGİLİ HABERLER

GÖNÜLLÜLER ÇOCUKLAR İÇİN EL ELE VERDİ
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Sen De Gönüllü Ol Çocukların Eğiti..
DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYESİ BAŞVURULARI İÇİN YARIN (31 MAYIS 2022 ) SON GÜN!!
31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek başvurular öncesinde İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünce okullarda “Deneyap Teknoloj..
YASİN MERT GÜLEN, YILDIZLAR HALTER ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 2.’Sİ OLDU
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Yasin Mert Gülen, Okul Sporları Yıldız Halter Türkiye Şampiyon..
“İş Dünyası için Yerel Kalkınma” projesinin dördüncü etkinliği Kapadokya’da yapıldı
Türkiye’nin en büyük bağımsız ve gönüllü iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve ABD ..
TİYATRO OYUNU ‘3. KOĞUŞ’ İÇİN BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Günleri Etkinlikleri kapsamında 7 Mayıs Cumartesi akşamı sahnelenecek olan ve TRT ek..
Nevşehir Valiliği Şehit Aileleri ve Gaziler İçin  İftar Programı Düzenledi.
Nevşehir Valiliği tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.
NEVÜ Erkek Futsal Takımı 2’inci Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Erkek Futsal Takımı, “Erkekler 2. Lig Futsal Müsabakaları”nı 2. olarak tam..
TİYATRO ATÖLYESİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
Nevşehir Belediyesi tarafından tiyatroya ilgi duyan sanatseverler için Tiyatro Atölyesi açılıyor. Atölye çalışmalarına k..
URGENÇ: ENFLASYONDAN KAYNAKLI MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİ İÇİN 6 AY BEKLENMEDEN EŞEL MOBİL SİTEMİNE YENİDEN GEÇİLMELİ HER AY MAHSUPLAŞMA YAPILMALIDIR
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, “Yüksek enflasyon döneminde ortaya çıkan mağduriyeti gidermek adına..
Havacılık Sohbetleri’nin konuğu Patrick Ky oldu
Kapadokya Üniversitesinin havacılık sektörünün önde gelen isimlerini ağırladığı Havacılık Sohbetleri Youtube canlı yayın..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI