Bugun...

"emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/34/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/34/12/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/34/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/s/keywords/emitt-goreme-icin-oldukca-verimli-oldu/34/12/11" İLE İLGİLİ HABERLER

Halkla İlişkilerin Oscarları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının oldu
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, “Halkla İlişkilerin Oscarları” olarak kabul edilen ve Uluslararası Halkla İlişkile..
PEDALLAR, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ İÇİN DÖNÜYOR
15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün orga..
SAATÇİ HOCA CADDESİ’NDE SICAK ASFALT SERİMİ İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi ekipleri Saatçi Hoca Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlamak için y..
Kapadokya Balon Festivali Gala Yemeği Göreme’de Taçlandı
Uluslararası 1. Kapadokya Festivali’nin gala yemeğine; Vali yardımcısı Nevzat SİNAN, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk SAR..
Göreme'de Ticari Taksi Plakası Sahiplerini Buldu
Göreme belediyesinin aldığı karar ile gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin ulaşımlarını daha da kolay hale getirilmes..
NEVÜ Sporcusu Taşkıran Türkiye Birincisi Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bisiklet Kulübü Sporcusu Vehbi Taşkıran, Downhill (Tepe İnişi) Türkiye Şam..
Göreme Belediye Başkanı Eren’den Kadir Gecesi mesajı
Göreme Belediye Başkan'ı Ömer Eren, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
NEVÜ’DE YETKİLİ SENDİKA TÜRK EĞİTİM SEN OLDU.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Türk Eğitim Sen Yetkili Sendika Oldu.
Göreme Belediyesi Şerbet Dağıtımına Devam Ediyor
Ramazan ayında unutulmaya yüz tutmuş geleneklerden biri olan Ramazan şerbeti dağıtımı Göreme Belediyesi tarafından yaşat..
Koruyucu Aileler için Topuzlu Han’da düzenlenen iftar yemeği Düzenlendi
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş, 15-21 Mayıs 2019 Aile Haftası olması nedeniyle; Aile, Çalışma ve Sosya..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI