Bugun...

"fetullahci-teror-orgutu-feto-nun-darbe-girisimi/s/keywords/fetullahci-teror-orgutu-feto-nun-darbe-girisimi/6/s/keywords/fetullahci-teror-orgutu-feto-nun-darbe-girisimi/s/keywords/fetullahci-teror-orgutu-feto-nun-darbe-girisimi/6/3" İLE İLGİLİ HABERLER

ŞEHİT POLİS MEMURU SALİH AKSU TÖRENLE UĞURLANDI
Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın hücre evine yapılan baskında çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Aksaraylı polis memu..
Gülşehir'de Demokrasi Mitingi Düzenlenecek!!
Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması Örgütü tarafından düzenlenen darbe girişimi, Gülşehir'de "Demokras..
Rektör Kılıç: Gücünü Millet İradesinden ve Yasalardan Almayan Tüm Oluşumlara Karşıyız
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, milli iradeye, devletin ve milletin bölünmez bütün..
ERTELENEN AİLE HAFTASI KUTLAMALARI, 2 HAZİRAN’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Hakkari’de yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edilen Aile Haftası kutlamaları, 2 Haziran 2016 Perşembe günü gerçekle..
Başkan Ekici; Şehidimize ALLAH´tan Rahmet Diliyorum.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Başkanı Bayram Ekici Mardin´in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yön..
NGC Başkanı Ekici´den Şehidimize Taziye Mesajı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Başkanı Bayram Ekici Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü pkk ile girilen çatı..
 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası
Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılarımıza, sevgi ve saygıyı dile getirmek için, 1982 yılında Dü..
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Operasyonlara İlişkin Basın Açıklaması.
Terör örgütü FETÖ/PDY'nin Nevşehir'deki yapılanmasına yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığı Tarafından yürütülmekte ola..
Kadın Basketçilerden Teröre Türk Bayraklı Tepki
Kadın basketçiler maç öncesi Ankara’da gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınamak için Türk Bayrağı açtı. ..
Kaptid, Ankara'daki Saldırıyı Kınadı.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği - KAPTİD Ankara- Kızılay'da meydana gelen , Terör saldırısını Kınad..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI