Bugun...

"fizy-22-liseler-arasi-muzik-yarismasi-nda-buyuk-final-icin-geri-sayim-basladi/s/keywords/fizy-22-liseler-arasi-muzik-yarismasi-nda-buyuk-final-icin-geri-sayim-basladi/17/s/keywords/fizy-22-liseler-arasi-muzik-yarismasi-nda-buyuk-final-icin-geri-sayim-basladi/s/keywords/fizy-22-liseler-arasi-muzik-yarismasi-nda-buyuk-final-icin-geri-sayim-basladi/17/39" İLE İLGİLİ HABERLER

Bayram Gazetesi´ne büyük ilgi
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) tarafından ramazan bayramlarında çıkartılan Bayram Gazetesi bu bayram da okuyucularl..
ŞEHİT FİLİSTİNLİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
İsrail askerlerinin saldırısı sonucu şehit olan Filistinliler için Merkez Kurşunlu Camii’nde öğle namazının ardından gıy..
AK PARTİ’DE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN TEMAYÜL YAPILDI
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca, Nevşehir Belediye Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı. ..
AK PARTİ'DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI BAŞLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvurularının bugün itibarıyla ..
Ekici: Çanakkale Zaferi kahramanlık adına en büyük destanlardandır
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103...
AK Parti İl Başkanı Yanar;  ''Çanakkale Başka Bir Gücün Boyunduruğunda Yaşamayı Asla Kabul Etmiyoruz Diyebilen Büyük Bir Ruhun Dışa Vuruşudur''
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin büyük Türk Milletinin, bu vatanı tarih sah..
''BAĞIMLI OLMA BİZİMLE OL'' Temalı Resim Yarışması Ödül Töreni Yapıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Bağımlılıkla Topyekün Mücadele kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ..
Tügva'dan 'Çizimlerle 40 Hadis' Yarışması
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), öğrencilerin hadisleri öğrenmesi, zihin dünyalarında canlandırması ve bu hadisler ışığınd..
Kent Muhabirliği eğitimi başladı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı’nın (AHİKA) desteğiyle düzenlenen “Kent Muhabirliği” eği..
Zeytin Dalı Harekâtında” Mücadele Eden Kahraman Ordumuzun Zaferi İçin Dualar Yapıldı.
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından organize edilen ve geleneksel olarak sürdürülen Sabah Namazı Gençlik Buluşması ve Hatim..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI