Bugun...

"fizy-22-liseler-arasi-muzik-yarismasi-nda-buyuk-final-icin-geri-sayim-basladi/s/keywords/fizy-22-liseler-arasi-muzik-yarismasi-nda-buyuk-final-icin-geri-sayim-basladi/17/s/keywords/fizy-22-liseler-arasi-muzik-yarismasi-nda-buyuk-final-icin-geri-sayim-basladi/s/keywords/fizy-22-liseler-arasi-muzik-yarismasi-nda-buyuk-final-icin-geri-sayim-basladi/17/39" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avrupa’nın En Büyük Eğitim Fuarı ‘EAIE 2017’ye Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği tarafından İspanya’nın Sevilya şehrinde düzen..
MÜZİK EĞİTİMLERİ İÇİN BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemine yönelik olarak düze..
Nevşehir’de Atatürk Bulvarı Ve Milli İrade Caddesi’nde İkinci Kat Asfaltlama Başladı
Nevşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki ana ulaşım merkezlerinin sıcak asfaltla kaplanmasına yönelik çalışmala..
​Birlik Vakfı yönetimi istişare için toplandı
Birlik Vakfı Nevşehir şube yönetimi şu ana kadar yapılan ve ileriki süreçte yapılacak olan çalışmaları değerlendirmek am..
Milli Boksörümüz Melikenur Güneş, Final Şansı Arıyor
Bulgaristan’da devam eden Avrupa Boks Şampiyonası’nda 46 kilogramda Türkiye’yi temsil eden Nevşehir Belediyesi Gençlik v..
Gizligider; ''Kozaklı, tarihinin en büyük yatırımlarını görüyor'' dedi.
AK Parti Nevşehir Millletvekili Av. Ebubebekir Gizligider, Kozaklı Fizik Tedavi hastanesi ek yatak ünitesi açılışında ya..
MÜZİK ENSTRÜMANLARI KULLANMA EĞİTİMİ HAFTA SONU BAŞLIYOR
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Dönemi Müzik Enstrümanlarını Kullanma Kur..
KUŞLAR VE SOKAK HAYVANLARI İÇİN PARK VE BAHÇELERE SULUK YERLEŞTİRİLDİ
Nevşehir’de sokak hayvanları ve kuşların susuz kalmaması için park ve yeşil alanlardaki yemlik ve kedi evlerine suluk ye..
GİZLİGİDER: TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İKİNCİ MÜZESİNİ KAPADOKYA’DA KURUYORUZ
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Kapadokya’da kurulacak müze hakkında açıklamada bulun..
ŞEHİT FURKAN DEMİR İÇİN İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş Hanımefendi ve beraberinde Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI