Bugun...

"fizy-22-liseler-arasi-muzik-yarismasi-nda-buyuk-final-icin-geri-sayim-basladi/s/keywords/fizy-22-liseler-arasi-muzik-yarismasi-nda-buyuk-final-icin-geri-sayim-basladi/17/s/keywords/fizy-22-liseler-arasi-muzik-yarismasi-nda-buyuk-final-icin-geri-sayim-basladi/s/keywords/fizy-22-liseler-arasi-muzik-yarismasi-nda-buyuk-final-icin-geri-sayim-basladi/17/39" İLE İLGİLİ HABERLER

BİLİM SANAT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ, TÜBİTAK YARIŞMASI’NDA KAYAŞEHİR PROJELERİ İLE NEVŞEHİR’İ TEMSİL EDİYOR
Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Kayseri’de düzenlenen TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma ..
3. Liseliler Öykü Yarışması Başlıyor
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümümüzün düzenlediği ödüllü “Teknoloji ve İnsan” konulu geleneksel öykü yazma yarışması başlıy..
TİYATRO ATÖLYESİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
Nevşehir Belediyesi tarafından tiyatroya ilgi duyan sanatseverler için Tiyatro Atölyesi açılıyor. Atölye çalışmalarına k..
URGENÇ: ENFLASYONDAN KAYNAKLI MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİ İÇİN 6 AY BEKLENMEDEN EŞEL MOBİL SİTEMİNE YENİDEN GEÇİLMELİ HER AY MAHSUPLAŞMA YAPILMALIDIR
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, “Yüksek enflasyon döneminde ortaya çıkan mağduriyeti gidermek adına..
Nevşehir Valiliği Uyardı! Kar Yağışı Geri Dönüyor.
Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; Salı Akşam saatlerinden itibaren yağmur şeklinde başlaması beklenen yağış..
SOĞUK VE KARLI HAVALARDA YİYECEK BULMAKTA ZORLANAN KUŞLAR İÇİN BİLLBOARDLARA YEMLİKLER ASILDI
Nevşehir Belediyesi, soğuk ve karlı havalarda yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için billboardlara yemlikler astı. ..
Rektör Prof. Dr. Aktekin’den NEVÜ Öğrencisi Meliha Akpınar İçin Taziye Mesajı
Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Gülşehir'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden NEVÜ Öğrencisi Meliha Akpın..
Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST Başlıyor.
Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknolo..
TEKNOFEST 2022 Başvuruları Başladı: Kapadokya Teknopark’tan Öğrencilere Destek
30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2022 Teknoloji Yarışmaları için başvurular başla..
Nevşehir Jandarması Sokak Hayvanları İçin Araziye Mama ve Su Bıraktı.
Nevşehir Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için araziye mam..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI